Een deftige demo opnemen? Dat kan!

Vragen organisatoren jou ook altijd naar een demo en kan je enkel een opname laten horen die gemaakt is met jouw smartphone?! Vervelend hé? We weten er alles van!

Wil je aan optredens geraken dan stoot je heel vaak op de vraag of je eens iets kan laten horen. Een deftige demo is dan ook één van de belangrijkste visitekaartjes van een band en ik moet je niet uitleggen dat een opname met je smartphone écht niet goed genoeg is om een organisator te overtuigen!

Veel bands en zangers willen een goede demo, maar vinden de stap naar een professionele studio nog nét iets te groot. Ook qua budget zijn studio opnames vaak niet te onderschatten.

Daarom proberen we bij ST events de kloof te dichten tussen een eenvoudige repetitie-opname en een opname in een professionele studio.

Met een live-recording-device (r1000) van Roland kunnen we tot 38 kanalen multitrack opnemen.

Door onze demo hebben we steeds een kwalitatief, muzikaal visitekaartje ter beschikking om onze band op een professionele manier voor te stellen - Mighty Jay (www.mightyjay.be)

De gemaakte opnames worden op het einde van de sessie meegegeven en zo kunnen jullie zelf aan de slag voor de nodige mixing en nabewerking.

Je kan deze opnames gebruiken als goede referentie-opnames of als kwalitatieve demo om aan organisatoren te laten horen.

Zowiso maakt dit het al een pak makkelijker om dat optreden binnen te koppen!

Quanta costa?!

Benieuwd naar de kost? We houden het graag democratisch! De multitrack is een supplement op je repetitie van 70 euro btw incl.

Zie je het niet zitten om al die tracks zelf af te mixen? Dan kunnen wij jullie uiteraard in contact brengen met enkele top-mixers!

 

Overtuigd? Boek dan vandaag nog jouw sessie incl multitrack-opname in Ruimte 2 en wees voorbereid tegen volgende zomer!

Contacteer ons