ROCKTOBER met ST events en Keymusic

U leest het goed, oktober wordt de maand om te rocken, want als je in de maand oktober komt repeteren bij ST events ontvang je een korting van 5% bij Keymusic!
Say whaaat?!
Ken je dat zinnetje dat je jezelf wijsmaakt als je naar Keymusic gaat?
โ€˜๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ, ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด, ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ข ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏโ€™โ€ฆ
En dan kom je nog geen halve dag later buiten met die nieuwe kabel, maar ook een nieuwe gitaar, een extra statief en nog een heleboel andere dingenโ€ฆ gewoonโ€ฆ zomaarโ€ฆ
I know the feeling! Laat mij los op de ukulele afdeling en ik kom gegarandeerd met een nieuw exemplaar thuis, tot grote ergernis van de wederhelft.
Omdat we weten dat die rekeningen soms stevig kunnen oplopen hebben wij samen met Keymusic de handen in elkaar geslagen.
๐—ž๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ, ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ท๐—ฒ ๐Ÿฑ% ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด, ๐˜‡๐—ผ๐˜„๐—ฒ๐—น ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น *.
Ideaal moment om jouw repetities in te plannen dus!
โ€‹Neem alvast een kijkje op onze website voor alle beschikbaarheden:ย www.st-events.be
Wist je trouwens dat ze onlangs een nieuwe winkel openden in Antwerpen en รฉรฉntje overnamen in Hasselt?
Met heel wat winkels verspreid over heel Belgiรซ is er vast en zeker een winkel ergens in je buurt. Kan je er toch niet geraken? Dan kan je altijd de korting ook in hun webshop toepassen.
๐™’๐™–๐™ฃ๐™ฃ๐™– ๐™œ๐™š๐™ฉ ๐™›๐™š๐™–๐™ฉ๐™ช๐™ง๐™š๐™™?
Wil je gefeatured worden op onze socials? Post een foto met jouw aankoop, gebruik de hashtagย #rocktoberย en vergeet ons niet te taggen!
Facebook:
@STeventsbelgium
Instagram:
@tinatalksbusiness
*Korting geldig van 1-31 oktober 2020 in de webshop van Keymusic en in de winkels: Sint-Niklaas, Antwerpen, Gent, Brugge, Hasselt, Brussel, Herentals, Leuven, Mechelen, Roeselare.
keymusic heeft het recht om de actie vroegtijdig stop te zetten. Deze actie is niet met andere acties cumuleerbaar.