ST Events

ST events is een familiebedrijf. Begonnen door papa Marc en een heel aantal jaren geleden overgenomen en verdergezet door dochter Tina en schoonzoon Jelle.
We willen deze familiale sfeer ook doortrekken naar onze klanten in de repetitieruimtes. We vinden het belangrijk dat mensen zich in de eerste plaats welkom en thuis voelen bij ons.

Ook voor de podia vinden we het belangrijk om een persoonlijke band te hebben met onze klanten. We willen absoluut vermijden dat onze klanten het gevoel krijgen dat ze een nummer zijn en telkens een andere contactpersoon hebben.

We werken met een klein team van 3 vaste personen. Tina, Jelle en Bart.
We kennen onze klanten allemaal bij naam en bouwen zo aan een relatie die hopelijk jร ren meegaat ipv 1 festival-seizoen.

Repeteren, wie z’n best doet zal het leren –
Samson & Gert zeiden het ook al!ย 

Bij ST events zorgen we ervoor dat een band of artiest zicht in de beste omstandigheden kan voorbereiden op een goede show. Een band die bij ons langs komt, hoeft zich enkel en alleen te concentreren op het bedenken, uitwerken en repeteren van zijn muziek en show. Je hoeft je geen zorgen te maken over de installatie, parking, wat jullie gaan eten, etc… laat dat gedeelte gerust aan ons over. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede voorbereiding de ideale basis is voor een goede show en daar helpen wij jou graag bij door de ideale repetitieruimte te voorzien.

Podia – Een podium op elk event, daar gaan we voor!

Bij ST events zijn we gespecialiseerd in mobiele podia voor kleine en middelgrote festivals.
Denk maar aan dorpsdagen, kleine zomerfestivals, Kerstmarkten, Sint-intredes, opendeurdagen, bedrijfsfeesten, je kan het zo gek niet bedenken of wij zetten er een podium.
Niet zomaar een podium, maar een mooi, degelijk en goed onderhouden podium.
Onze service krijgt u er gratis en voor niks bij ๐Ÿ˜‰

Toppersoneel die supervriendelijk zijn, vlotte opbouw, zeer flexibel, prijskwaliteit 10/10. Een echte aanrader ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ - Mitch Peeters (Nijlen op het Plein)