Terugblik op een zomer vol podia

Voor we de rest van het seizoen verder inzetten -indian summer here we come- blikken we nog even terug op een zomer vol podia, optredens en mooi weer!

De zomer loopt stilaan op zijn einde, het schooljaar gaat terug van start en de meeste mensen gaan terug aan het werk.
Maar voor ons loopt het seizoen nog eventjes door.

Voor we onze podia op stal zetten gaan we nog langs bij een heel aantal fijne festivals en evenementen.

Zo kan je ons deze maand nog terugvinden op de braderij in Kapelle-op-den-Bos, de Lutgart-pop-up in Beringen, Verrekijker in Zemst, Bonheiden/Rijmenam, een personeelsfeest in Puurs, de Decap-opendeurdag in Herentals, de Odegande in Gent, maar ook in enkele scholen iov Sport Vlaanderen. Nog een hele resem korte nachten dus 😉

September doet ons ook altijd even terugblikken naar de zomer, want die vliegt altijd zo voorbij!

Zo gingen we dit jaar naar goede gewoonte weer langs in Wielsbeke, Oostkamp en Ruddervoorde, zongen we luidkeels mee op verschillende locaties met Vlaanderen Zingt, dansten we tot laat in de avond op Lier Centraal en Parkplezier Zoersel, genoten we van optredens en straattheater op Bazel Parkt en stonden we mee te shaken op de dag van de Bornemnaar.

Op al deze mooie evenementen stonden onze mobiele podiumwagens. En het doet ons plezier dat we daar enkel blije en lachende gezichten zagen. Al kwam dat vooral door het weer en de fijne optredens denken we 😉

Dit jaar waren er ook weer een heleboel nieuwe evenementen en organisatoren die aan onze deur klopten voor het huren van hun podium. Super fijn om al deze nieuwe mensen te leren kennen!

Ook was dit het jaar dat klanten na jaren van afwezigheid terug kwamen.
Zo was er Gemeente Jette die jaar en dag een podiumwagen huurde, maar door de heraanleg van het gemeenteplein hun event tijdens de jaarmarkt een paar jaar hadden opgeschort. Nu het plein af was waren we de eersten waar ze terug aan dachten om het podium te huren.

Het is ontzettend fijn om de set die ze bij ons uren repeteerden tot leven zien te komen op onze podia.

Naar goede gewoonte staan er ook elk jaar weer een heleboel klanten uit de repetitieruimte op onze podia. Het is ontzettend fijn om de set die ze bij ons uren repeteerden tot leven zien te komen op onze podia.

Het was ook de eerste keer in jàren dat ik nog eens zelf mijn eigen podiumwagen stond te zingen en springen. Met Uncle Phil speelden we op de Oogstfeesten in Londerzeel. Samen met Dries en de Belgen die hier dit jaar vaak in de repetitieruimte terug te vinden waren.
Wim Leys stond deze zomer het vaakst op ons podium. Telkens krijgen zij het hele plein aan het zingen met hun set voor Vlaanderen Zingt.

Maar ook deze repetitie-klanten gaven het beste van zichzelf:

June for president, Coco Jr, Laura Tesoro, Woodstock Unplugged, Raf Van Brussel, Jelle Cleymans en zijn El Bandido’s, Dex & Deruyters, de Ketnetband, etc…

Wij zetten de Indian Summer nog even verder voort, maar ben jij nog op zoek naar een podium voor dit jaar of 2020? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we geven je graag meer informatie over de mogelijkheden!

Contacteer ons